Sähköurakoinnin projektipäällikkö/Ellappi Oy, Lappi


Ellappi on johtava lappilainen verkonrakentaja ja sähköurakoitsija. Kattaviin palveluihimme kuuluvat sähköverkkojen rakentaminen, huolto ja viankorjaus, kiinteistösähköistys, sähköautomaatio- ja tietoliikennetyöt. Teemme myös katu- ja ulkovalaistuksia, sähköistyvän liikenteen latauspisteiden ja aurinkopaneelien asennuksia.

Asiakkaitamme ovat omistajina toimivat energia- ja vesiyhtiöt, julkinen sektori, tietoliikenneverkkotoimijat, teollisuus, kiinteistöalan toimijat sekä yksityishenkilöt. Palvelemme n 70 asiantuntijan osaamisella kokonaisvaltaisesti ja ratkaisulähtöisesti lappilaisia sähkön käyttäjiä.

Haemme osaavaa 

SÄHKÖURAKOINNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat sähkönjakeluverkkojen ja muiden sähköistysprojektien kokonaisvaltainen johtaminen ympäri Lappia. Hoidat projektien resursointia, aikatauluja ja sidosryhmäsuhteita, mutta voit olla mukana myös projektien suunnittelu- ja tarjousvaiheissa. Osaamisesi mukaan voit saada myös laajempaa vastuuta Ellapin projektitoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista.

Sinulla on kokemusta vastaavista projektipäällikön tehtävistä ja olet koulutukseltasi esim. sähkövoimatekniikan insinööri. Kykenet ohjaamaan projekteja tuloksellisesti ja käytät luontevasti tietojärjestelmiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, järjestelmällinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytyyli sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme S1-pätevyyttä sekä muita alalla tarvittavia lupia ja koulutuksia.

Toimipaikkasi voi sijaita joissakin nykyisissä toimipaikoissamme, tai myös esimerkiksi Meri- tai Luoteis-Lapissa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, joten sinulla on vähintään B-ajokortti. 

Olisiko tämä sinun näköinen paikka? Monipuolinen ja vastuullinen tehtävä, jossa voi myös kehittää ja kehittyä itse. Ammattitaitoinen ja nuorekas työporukka, hyvät henkilökohtaiset edut sekä Lapin lumoavat maisemat. Hae meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS konsultti Minna Moilanen, p. 040 8496215 minna.moilanen@mps.fi  sekä Ellappi Oy:n toimitusjohtaja Marko Rytilahti, puh. 045 12 66 004 marko.rytilahti@ellappi.fi

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 16.8.2021 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Liitä myös mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Hakuaika alkaa: 16.07.2021 08:00Hakuaika päättyy: 16.08.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Lappi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies