Kiinteistösähköistyksen työpäällikkö/Ellappi Oy, Lappi


Ellappi on johtava lappilainen verkonrakentaja ja sähköurakoitsija. Kattaviin palveluihimme kuuluvat sähköverkkojen rakentaminen, huolto ja viankorjaus, kiinteistösähköistys, sähköautomaatio- ja tietoliikennetyöt. Teemme myös katu- ja ulkovalaistuksia, sähköistyvän liikenteen latauspisteiden ja aurinkopaneelien asennuksia.

Asiakkaitamme ovat omistajina toimivat energia- ja vesiyhtiöt, julkinen sektori, tietoliikenneverkkotoimijat, teollisuus, kiinteistöalan toimijat sekä yksityishenkilöt. Palvelemme n 70 asiantuntijan osaamisella kokonaisvaltaisesti ja ratkaisulähtöisesti ratkaisulähtöisesti lappilaisia sähkön käyttäjiä.

Haemme Ivaloon

KIINTEISTÖSÄHKÖISTYKSEN TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen projekti- ja palvelutoimitusten suunnittelu, koordinointi sekä esimiesvastuita. Projektit koostuvat pääasiassa pienemmistä urakoista ja keikoista Ivalossa ja lähiympäristössä. Huolehdit asiakassuhteista ja vastaat toimituksiin liittyvistä hinnoitteluista, tilauksista sekä töiden jaosta. Osaamisesi mukaan voit saada vastuuta myös projektien vedosta tai suunnittelusta. 

Sinulla vähintään AMK tasoinen tutkinto esim. sähkövoimatekniikan insinööri ja kokemusta vastaavista tehtävistä tai pitkä kokemus asentajana ja soveltuvuutta päällikkötason tehtävään. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ohjata tuloksellista tekemistä.   

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, joten sinulla on vähintään B-ajokortti. 

Tässä tehtävässä on monipuoliset, vastuulliset tehtävät, mukava ja osaava ammattilaisporukka ja hyvät henkilökohtaiset edut. Lisäksi saat työskennellä keskellä Lapin lumoavia maisemia. Hae meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS konsultti Minna Moilanen, p. 040 8496215 minna.moilanen@mps.fi  sekä Ellappi Oy:n toimitusjohtaja Marko Rytilahti, puh. 045 12 66 004 marko.rytilahti@ellappi.fi

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 16.8.2021 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Liitä myös mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Hakuaika alkaa: 16.07.2021 08:00Hakuaika päättyy: 16.08.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Lappi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies