Tietohallintojohtaja / Tampereen kehyskunnat (Ylöjärven kaupunki)

Ylöjärven kaupunki jatkaa hakua 16.8.2021 asti ja hakee Tampereen kehyskuntien yhteistä

Tietohallintojohtajaa

Ylöjärven kaupunki hakee Tampereen kehyskuntien eli Hämeenkyrön, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven yhteistä digiorientoitunutta tietohallintojohtajaa johtamaan ja kehittämään Suomessa ainutlaatuista kuntien tietohallinnon yhteistyömallia. Kehyskunnat ovat kehittäneet tietotekniikkaa yhteistyössä yli vuosikymmenen ajan tavoitteena mm. siihen liittyvien palveluiden, toimintamallien, sopimushallinnan, ohjeistuksen ja viestinnän yhtenäistäminen. Tavoitteet toteutetaan yhteistyössä Tampereen kanssa seudullisen tietohallintosopimuksen periaatteita noudattaen.

Tietohallintojohtajan keskeiset tehtävät ovat:

  • Kehyskuntien yhteisen tietohallinnon johtaminen.
  • Tietohallinnon ja kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen kehyskunnissa.
  • Vastata seudullisten O365-palvelujen sekä pilvipalvelujen tietoturvan kehittämisestä yhdessä seudullisen tietohallinnon kanssa
  • Vastata toimittajien sopimushallinnasta ja toimittajayhteistyön koordinoinnista
  • Vastata kehyskuntien palvelutuotannossaan tarvitsemien yhteisten sovellusten hankintaprosessista ja käyttöönotosta.
  • Seudullisen tietohallinto-ohjelman jalkauttaminen
  • Yhteistyö Tampereen kaupungin tietohallinnon sekä Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän kanssa.
  • Toimia kuntien tietohallintovastaavien työnjohdollisena esimiehenä seudullisissa tietohallintoasioissa.
  • Innostaa ja motivoida kehyskuntien tietohallintoa toimimaan Helppo Palvelu -digivision mukaisten digitaalisten palvelujen kehittämisen mahdollistajana kuntarajat ylittäen

Tehtävään vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme usean vuoden kokemusta tieto- ja viestintätekniikka-alan johtotehtävistä tai vaativien projektien hallinnasta sekä vahvaa osaamista sähköisten palveluiden kehittämisessä, pilviteknologioiden hyödyntämisessä ja niihin liittyvän tietoturvan hallintamekanismeissa.  Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, tarmokasta kehittämisotetta sekä kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja tulevaisuuden haasteita.

Etätyö on mahdollista, mutta tehtävä edellyttää myös säännöllistä läsnäoloa. Aiemmat hakemukset huomioidaan jatkohaussa.  

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Voit esittää palkkatoivomuksesi. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat 2.8.2021 lähtien kehyskuntien tietohallinnon ohjausryhmän puheenjohtaja Mikko Koskela p. 040 133 4422 ja Ylöjärven kaupungin vt. kehitysjohtaja Juha Liinavuori p. 040 133 4540.

Hae paikkaa viimeistään 16.8.2021 osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tietohallintojohtaja-350040/

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies