Toimitusjohtaja / Peurunka Oy, Laukaa, Jyväskylä


Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Se sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on kotimainen hyvän olon paikka ja se palvelee noin 300 000 asiakasta vuosittain. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi noin 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat. Peurunka Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 8,6 MEUR (v. 2019 lv. 15,8) ja sen palveluksessa on noin 120 työntekijää. Peurunka Oy on Kuntoutumis- ja liikuntasäätiö Peurungan tytäryhtiö.

www.peurunka.fi

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme eläköityessä vuonna 2022, haemme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

luotsaamaan Peurunka Oy:tä tulevaisuuteen.

Liiketoiminnan johtamisen sekä oman organisaatiosi johtamisen ja kehittämisen lisäksi teet tiivistä yhteistyötä hallituksen, omistajan ja muiden ympärillä olevien toimijoiden kanssa. Yrittäjämäinen asenteesi ja innostava tapasi johtaa tarttuu ja saat ihmiset mukaan muutokseen. Operatiivisen ja strategisen johtamisen rinnakkaisuus on sinulle luontevaa ja pääset valmistelemaan strategiaa yhdessä hallituksen ja omistajan kanssa. Tärkeä osa tulevaisuuden menestystä on myös aito halu ja kyky luoda luottamukseen perustuvia, kaikille mukana oleville synergian kautta lisäarvoa tuottavia yhteistyöverkostoja.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka kokemus vaativista ja monipuolisista liikkeenjohdon tulosvastuullisista tehtävistä. Aiempi kokemus ja näyttösi toiminnan kehittämisestä muuttuvilla markkinoilla on edellytys tehtävässä menestymiselle. Ihmisten johtajana olet kuunteleva, kunnioittava ja jämäkkä onnistumisten mahdollistaja. Niin digitaalisuuden mukanaan tuomien mahdollisuuksien kuin haasteidenkin ymmärtäminen sekä markkinoinnissa että liiketoiminnassa on merkittävä etu. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti ainakin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja positiivisesti haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään Peurunka Oy:tä yhdessä osaavan henkilöstömme ja yhteistyöverkostomme kanssa. Meidän kanssamme sinun on yksinkertaisesti hyvä olla.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 29.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Peurunka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Lassila, puh. 050 1810 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Peurunka – hyvinvoinnin edelläkävijä

Hakuaika alkaa: 10.09.2021 08:00Hakuaika päättyy: 29.09.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Johto