in English in English på svenska på svenska

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste MPS Career Oy:n CV-tietokannalle.

  1. Rekisterinpitäjä
    MPS Career Oy
    Paciuksenkatu 27
    00271 Helsinki
  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
    Marko Viitikko
    MPS Career Oy
    Paciuksenkatu 27
    00271 Helsinki
    Email: support@mps.fi
  3. Rekisterin nimi
    MPS Career Oy:n CV-tietokanta.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    CV-tietokannan tietoja käytetään MPS Career Oy:n omissa sähköisissä rekrytoinneissa. Henkilöt antavat omalla suostumuksellaan tietonsa MPS Career Oy:n CV-tietokantaan. (Henkilötietolain 8§.)
  5. Rekisterin tietosisältö
    Tallennettavat tiedot ilmenevät kunkin avoimen työpaikan hakulomakkeesta. Rekisteriin tallentuvat kaikki tiedot, jotka henkilö itse antaa itsestään. Hakija voi päivittää hakemuksen tietoja saamillaan tunnuksilla. Hakijan hakemusta säilytetään kaksi vuotta hakemuksen jättämisestä tai hakijan suorittamasta päivityksestä.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Tietolähteinä on hakijan itsensä lisäksi mahdollisesti hakijan ilmoittamat suosittelijat sekä MPS Career Oy:n valintaprosessiin kuuluvat henkilöt.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    CV-tietokanta toimii Internetissä ja tallennetut tiedot on rajoitettu ainoastaan MPS Career Oy:n käyttöön. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman hakijan lupaa.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    CV-tietokannan käyttöoikeudet ovat ainoastaan MPS Career Oy:n rekrytointiin ja valintaan osallistuvilla työntekijöillä.
    Palvelun tarjoaja (LAURA Rekrytointi Oy) vastaa rekisteriin (LAURA™ -rekrytointijärjestelmä) tallennettavien tietojen teknisestä suojauksesta ja tietoturvasta.
  9. Tarkastusoikeus
    Henkilöllä on Henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastusoikeus on toteutettavissa Henkilötietolain 28§ mukaisesti.